Є 300-й! У цеху №9 виплавили ювілейний титановий злиток і визначились із перспективами

З моменту започаткування високотехнологічного виробництва титанових злитків на ЗТМК у 9-ому цеху, який саме на цьому і спеціалізується, нещодавно виробили вже 300-ий злиток.

- Це певна віха у поступальному розвитку нашого виробництва, - зазначив начальник цеху, кандидат технічних наук Олексій Рябець. – З випуском 300-го злитку ми вийшли на максимальні показники з 2013 року.  Фактично за 6 років з моменту встановлення цього обладнання на нашому підприємстві його продуктивність вдалося підвищити в 2 рази. За результатами вересня ми випустили 32 тонни титанових злитків, а у жовтні цей показник сягнув 40 (!) тонн.

Перед трудовим колективом цеху сьогодні директор комбінату Володимир Сивак поставив амбітне завдання – максимально знизити собівартість продукції цієї високотехнологічної переробки.

- Нині ми активно працюємо у цьому напрямку, - підтвердив Олексій Рябець. – Адже розуміємо, що для успішного конкурування на титановому ринку маємо пропонувати продукцію не тільки високої якості, але й за прийнятними цінами.

Щодо якості своєї продукції, ливарники 9-го цеху з гордістю можуть пишатися своєю роботою. Адже окрім виготовлення простих титанових злитків, успішно освоїли випуск злитків з багатокомпонентних сплавів, і, зокрема, таких, які в галузі вважаються найскладнішими – з молібденом, ванадієм, алюмінієм, тощо. Попереду у колективу 9-го цеху чимало роботи. Тож титаномагнієвці вчергове  підтвердять свою високу професійну майстерність і компетентність.