Змагалися ерудити

На ЗТМК пройшла інтелекту­альна гра “Що? Де? Коли?”.

У ній взяли участь 38 працівників цехів і відділів комбінату віком до 40 років включно. Знавців нашого підприємства очікували питання на загальну ерудицію. Капітан під час хвилини обговорення з командою визначав правильний варіант відповіді, який записували на бланку.

Під час інтелектуальних змагань учасники виявили свою кмітливість, дотепність і почуття гумору. Раунд за раундом хлопці й дівчата йшли до цілі, набираючи очки. Пошук правильної відповіді, винахідливість, азарт і осяяння розуму, а також радість від справдження очікувань — все це посприяло тому, щоби час у аудиторії, де зібралися знавці комбінату, спливав дуже швидко. І хоча організатори припасли додаткові питання у разі рівної боротьби, кращі колективи були виявлені після основних сорока раундів цього захоплюючого мозкового штурму.

Отже, третє місце посіла команда цеху №10 у складі шліфувальника Олени Рочевої, інженера-технолога Тетяни Дідик і слюсаря механоскладальних робіт Дмитра Карпенка. Друге місце — у колективу цеху №17, честь якого захистили дівчата — провідний інженер-лаборант Тетяна Ададурова, інженер-лаборант Ірина Єгорова і лаборант Євгенія Залога. А лаври абсолютної першості здобула команда двох працівників служби будівництва, технічного нагляду та ремонтів, у якій влучно відповідали на питання провідний геодезист Дмитро Красов і інженер з технічного нагляду Валентина Драгомерецька. До речі, боротьба за першість була досить напруженою. Про це свідчить різниця між першим і другим, другим і третім місцями - вона склала усього один бал.

Служба персоналу вітає переможців, призерів, а також дякує іншим колективам за участь у цікавій і яскравій грі ерудитів.