Запорізький титано-магнієвий комбінат взяв під опіку фестиваль творчості дітей-сиріт

Регіональний тур ювілейного Х Всеукраїнського фестивалю творчості дітей-сиріт та дітей з обмеженими можливостями «Талановиті діти України!» під егідою департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації відбудеться у Запоріжжі за підтримки флагмана металургійної промисловості України — Запорізького титано-магнієвого комбінату. Таку інформацію оприлюднив в ході прес-конференції у прес-центрі обласної організації національної спілки журналістів України директор ТОВ “ЗТМК” Володимир Сивак.

Він зазначив, що допомога знедоленим дітям – це органічна потреба трудового колективу комбінату. Протягом багатьох років це підприємство надає гуманітарну допомогу запорізькому дитячому будинку «Сонечко», Кіровському будинку інвалідів та планує й у подальшому надавати її багатьом іншим дитячим соціальним закладам нашої області.

- Наразі комбінат забезпечує призи і подарунки для дітлахів- учасників фестивалю «Талановиті діти України!», - підтвердив Володимир Вікторович. - Ми певні, що для дітей-сиріт цей фестиваль набуде величезного значення, адже вони матимуть можливість реалізувати свої таланти на професійній сцені. І це надасть їм додаткового імпульсу для подальшого розвитку і становлення у житті.

Фестиваль відбудеться вже 5 листопада у Запорізькому музичному училищі ім. П.Майбороди. Офіційне відкриття заходу заплановане на 10.00.

Як підтвердив директор музичного училища Сергій Пелюк, що також став добрим другом фестивалю, для учасників заходу провідні педагоги проведуть майстер-класи, а переможцям творчих музичних конкурсів будуть вручені сертифікати на позаконкурсний вступ до цього навчального закладу.

-Наш фестиваль – це реальний трамплін у житті для талановитих дітлахів, позбавлених батьківської опіки, - підтвердила президент фестивалю, віце-президент Всеукраїнської громадської організації «Талановиті діти України!» Людмила Пісковська. - Чимало переможців творчих конкурсів минулих років сьогодні здобувають вищу освіту у провідних вишах країни. Я щиро вдячна небайдужим людям, які роблять свій визначний внесок у нашу спільну добру справу.

Прес-центр ТОВ “ЗТМК”