Вітаємо переможців обласних змагань з пожежно-прикладного спорту!

Відбувся другий і заключний етап змагань з пожежно-прикладного спорту. Перед довгоочікуваним оголошенням і нагородженням переможців, рятувальники пройшли два останні випробування.

Перший вид змагань – встановлення та підйом по висувній 3-колінній драбині, а другий - бойове розгортання.

За сумою балів двох днів змагань почесну «бронзу» виборола команда 28 ДПРЧ по охороні ТОВ «ЗТМК». Друге місце посіли спортсмени Бердянська. Чемпіоном області з пожежно-прикладного спорту 2017 року стала команда Енергодара.

Також були визначені спортсмени, які показали найкращі результати по кожному виду змагань. Зі штурмовою драбиною краще за всіх управляється Геннадій Сбойчаков із команди Енергодара. Швидше за всіх подолав 100-метрову смугу з перешкодами Руслан Петренко із Енергодара. У пожежній естафеті та бойовому розгортанні кращими виявилися спортсмени м. Енергодар.

Всі переможці були нагороджені кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками.

Перемоги завжди дарують приємні відчуття. Вони є свідченням того, що титанічна підготовка та докладені зусилля були не даремними. Але, головне – не зупинятися на досягнутому, а прагнути більшого, нових вершин та ще більш швидких фінішів. Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області бажає тим, хто виборов цього року перемогу, не втрачати запалу та працювати над удосконаленням вмінь, а тим, хто симпатію Фортуни не здобув, побажаємо впевненості, наполегливості у майбутньому.