Підтримали ініціативу

Молодь комбінату взяла участь в одночасній грі команд ерудитів «Що? Де? Коли?».

У турнірі зіграли 139 команд з 145 заявлених. За підрахунками організаторів, сумарно в інтелектуальному поєдинку показали свої сили майже 800 жителів міста. За ігровими столами, розташованими по всьому величезному залу Палацу спорту «Юність», розмістилися школярі, студенти, працівники корпорацій і підприємств. Тут були як новачки, так і досвідчені учасники вищої та першої ліг. Дві команди цеху №10, одна команда цеху №11 і збірна структурних підрозділів ЗТМК також підтримали ініціативу організаторів та взяли участь в інтелектуальному поєдинку. Примітно, що ведучим турніру був продюсер і ведучий телеверсії «Що? Де? Коли?» одного з національних каналів України Олександр Андросов.

Учасники зіграли два тури по 15 раундів в кожному. При цьому в другому турі команди, в основному, відповідали на складні питання. Після завершення турніру визначилися троє найсильніших суперників, які додатково вирішили кілька цікавих завдань.

І хоч молоді комбінату не вдалося завоювати призові місця, вона показала бійцівський характер, провела розминку для свого розуму і розширила свій кругозір.