ЗТМК оголошує про проведення конкурсу з визначення організатора торгів

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЗАПОРІЗЬКИЙ ТИТАНО-МАГНІЄВИЙ КОМБІНАТ" (ТОВ "ЗТМК") ЄДРПОУ 38983006 (далі Замовник) оголошує про проведення конкурсу з визначення організатора торгів, спрямованих на визначення покупців, продавців товарів робіт та послуг на конкурентних засадах.

Вимоги до претендентів:

- Юридична особа, що має досвід з проведення торгів не менш ніж п’ять років (надається довідка що підтверджує досвід з проведення торгів не менш ніж п’ять років; копія статуту; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань; копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;

- Наявність у власності устаткування для організації та проведення торгів (подається довідка про наявність у власності устаткування для організації та проведення торгів)

Критерії визначення переможця торгів:

- відповідність вимогам до претендентів

- найнижча ціна за послуги.

Пропозиції разом з копіями документів, що підтверджують вимоги до претендентів приймаються на електронну пошту: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. до 12.07.2020 року включно. Переможець буде визначений та оприлюднений 13.07.2020 року.

Контактна особа Ахрамєєва Юлія Станіславівна телефон (061) 289-83-86.